www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andy Timmons

Guest jack

Recommended Posts

Mie imi place mult Andy Timmons, mai ales ca am avut ocazia sa-l intalnesc in 2004.

Din pacate cariera lui solo nu ma intereseaza catusi de putin, eu il apreciez pentru perioda alaturi de trupa Danger Danger, unii dintre preferatii mei. Se potriveau foarte bine si live, si in studio. A cantat de altfel pe toate albumele lor, chiar si cand nu mai era membru al formatiei.

Este un chitarist excelent!!!

Guest jack

Si eu il cunosc pe Andy din 97, din pacate nu prea mai vine la Frankfurt, probabil pentru ca cei de la Laney nu prea mai au bani pentru el, in schim la Los Angeles e nelipsit. Este endorser pentru Ibanez, Mesa acum. Cred ca atunci cand el e unul din 3G, da si culoare cantarilor, nu numai tehnica si viteza! Cat despre cariera solo, sigur e acolo departe, pacat ca e foarte putin cunoscut in Europa.

Guest jack

Acum ma laud, am toate albumele lui Andy cu semnatura! Cine nu ma crede sa dea o bere pentru fiecare album!

Guest jack

Iata o poza cu Boby de la Muzica alaturi de ANDY la NAMM 2006!

Ia sa vedem daca ii cunoasteti pe ceilalti doi de langa ANDY!

post-836-1148500611_thumb.jpg

am sa zic si eu ce s`a zis pana acum..da...super chitarist...ce imi place cel mai mult la el este mixtura aceea ciudata intre tonul, stilul lui satriani si feelingul si detaliile marunte care dau savoarea ale lui vai..+ amprenta lui personala care este de neconfundat. 10+ ii dau...da ai dreptate sunt f f curios daca il baga in g3 ca am avea multe de savurat..am auzit ca ibanezu ala al lui nu prea ar fi extraordinar..nush...

felicitari mr.jack pt ce ai tu acasa.. :)

pe langa tine si andy mai sunt inconfundabilul cretz al lui friedman si guess who ....rob balducci

i know `em all...

Guest jack

felicitari mr.jack pt ce ai tu acasa.. :)

pe langa tine si andy mai sunt inconfundabilul cretz al lui friedman si guess who ....rob balducci

i know `em all...

Te inseli VAI, eu am facut fotografia!