Guest SAlexanderMusic Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Caut colaboratori pentru studioul meu, baieti talentati cu sau fara experienta dar deschisi la a invata. Cerinte : sa fiti din Bucuresti, sa aveti studii muzicale (minim liceul de muzica), varsta intre 18 si 25 de ani. Trimiteti datele voastre si o scurta detaliere a activitatilor precedente (daca este cazul) la studioproject05@yahoo.com si veti fi contactati .
Guest SAlexanderMusic Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Genurile lucrate in studioul meu sunt urmatoarele: Dance, Clubbing, Pop, RnB.
Guest faracritica Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 De ce e nevoie de studii muzicale ca nu inteleg? Compun din 2007 si nu am studii muzicale, si nu cred ca-s penibil. Daca erati din Timisoara, ma ofeream. Succes cu "afacerea"!
zolik7 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 De ce e nevoie de studii muzicale ca nu inteleg? Compun din 2007 si nu am studii muzicale, si nu cred ca-s penibil. Daca erati din Timisoara, ma ofeream. Succes cu "afacerea"! Imi place comentul;)
civic Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 inca un lucru pe care nu-l inteleg.....de cand conteaza varsta???? nu de altceva, dar cine pune problema asa tot el are de pierdut.. 3
akg Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 18- 25 ani este varsta care doriti sa o aiba colaboratorii ? greu de gasit ! ! ! fara bariera se lucreaza mult mai bine ! ! ! SUCCES 1
Stefan OPREA Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Caut colaboratori pentru muzica mea. Detalii pe faceboook : www.facebook.com/stefanoprea.official
VatafuGabriel000 Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Hai sa fim realisti..nu ai inteles ce inseamna muzica si felul in care poti sa tratezi subiectul.cu oamenii vad ca nu poto lucra ,incearca cu robotul...
Recommended Posts