blashyrkh Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 (edited) n-aveam somn si am inceput sa inregistrez. din pacate instrumentele nu suna extraordinar pt ca nu am amp si am cantat pe line in...deci...asta e. si vocea e trasa cu un microfon de webcam ) deaia e distorsionata in multe parti. chitara si bassu sunt trase de mine iar tobele le-am facut in fruity loops. in multe locuri vocea suna putin strangulata pt ca era noapte si nu puteam sa cant calumea ca trezeam vecinii Gabi - Damage Case Motorhead cover.mp3 Edited January 6, 2011 by blashyrkh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dam Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 good job pal Nu iti face griji in legatura cu calitatea inregistrarii , e destul de buna.Voce marfa , chitara marfa => GOOD JOB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 n-aveam somn si am inceput sa inregistrez. din pacate instrumentele nu suna extraordinar pt ca nu am amp si am cantat pe line in...deci...asta e. si vocea e trasa cu un microfon de webcam ) deaia e distorsionata in multe parti. chitara si bassu sunt trase de mine iar tobele le-am facut in fruity loops. in multe locuri vocea suna putin strangulata pt ca era noapte si nu puteam sa cant calumea ca trezeam vecinii Bine ma ! Suna bine dude Mai fa ceva coveruri de la Motorhead P.s. cu ibanezul ai inregistrat si cu pedala Boss ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blashyrkh Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Bine ma ! Suna bine dude Mai fa ceva coveruri de la Motorhead P.s. cu ibanezul ai inregistrat si cu pedala Boss ? da man...cu alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 da man...cu alea Ma gandeam eu. Bravo ma, adica oricum nu mai e nevoie sa iti spun bravo si d-alea doar stiu ce poti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts