www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gary Moore - The Loner

Recommended Posts

Guest GabrielVoicuHimself
Posted

Buna ziua prieteni! Cant de un an si ceva la chitara si vreau sa stiu ce parere aveti de stiulul meu de muzica sau mai bine zis de ce cant. Nu ma menajati. Spuneti-va va rog parerea>

Va multumesc!!

Guest arosulescu
Posted (edited)

Mădălin, exagerezi cu acel vibrato din floyd. Eu l-aş face mult mult mai rar. Faza aia cu limba gen steve vai e nasoală. Eu nu aş face chestia asta ..e libidinoasă. Ai putea în schimb să foloseşti mai des armonicele naturale pe care să le întinzi din floyd sau, din contră, să le le cobori la maxim. În rest, bănuiesc că eşti pe drumul cel mai bun... mi-a plăcut. Faci nişte feţe haioase şi asta spune foarte multe despre cea ce se petrece în interiorul tău. Urăsc să văd muzicieni reci, îmi imprimă ceva din răceala lor şi în secunda 2 opresc filmul. Aşadar, mimica ta îmi spune că interacţionezi cu instrumentul şi cu muzica în general. Bravo.

ps. apreciez, de asemenea, faptul că te-ai prezentat la tv într-o ţinută lejeră, fără ochelari de soare şi alte accesorii penibile.

Edited by arosulescu
Posted (edited)

Multumesc foarte mult pentru sfaturi si aprecieri arosulescu!!!

Edited by GabrielVoicuHimself
Posted

Multumesc pentru sfaturi. Am rezolvat problema cu vibrato la mana stanga iar la cea dreapta il folosec dar mai rar si cand e cazul. Inca o data multumesc pentru sfaturi art vandalay!!