www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest space
Posted

In cazul asta(daca nu vrei sa mai astepti si sa mai strangi niste bani) eu as lua Cortul.E o chitara care isi merita banii.

Guest cristihendrix
Posted

O data am avut ocazia sa il intalnesc pe Nicu Patoi in Music Club, intr-o sambata. Cum eram si putin luat, am prins curaj si m-am dus sa vb cu el. L-am intrebat printre altele despre chitara electrica, dupa ce sa ma uit cand vreau sa cumpar una, modele misto, etc., si el mi-a zis ceva de genu: "E important sa asculti chitara rece, nu in amplificator. Sa canti un pic la ea unplugged, sa vezi cum suna. Daca o chitara electrica nu suna bine unplugged, nu o sa sune bine nici prin amp."

Eu am un prieten care si-a luat Affinity acum ceva timp, si imi place. Cei drept, dozele sunt slabe, dar asta se rezolva relativ usor.

Sfatul meu pt cel care vrea chitara e sa asculte cum suna chitara rece si sa opteze pt Squier. In afara de doze, chitara e ok. Modelul Bullet am inteles ca este un pic mai mic decat un strat normal, dar Affinity e ok, in afara de faptul ca are 21 de taste in loc de 22.

Guest space
Posted

Subscriu.Uita de Squier (mai ales de modelul Bullet).Cortul ala o sa te tina.

un UP pt Cort :)