Guest SergiuFruja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Am un B.C. Rich Warlock ,procesor digitech RP350 si o statie coxx de 65 de wati. caut trupa in timisoara. Nu ma avant chiar inspre jazz sau blues-uri complicate. preferabil in aria rock - hardcore -
Shadowseeker Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sal daca te-ar interesa o trupa in genul melodic death metal , cu mai multe influente , suntem un basist si un clapar in cautare de instrumentisti . Da- ne un add la madmasterdiablo@yahoo.com sau noble_kaizoku@yahoo.com
Guest Saya_Storm Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 CEau Daca cauti un gen cum e bullet sau escape the fate, 0721190678 e nr meu si sunama doar in cazul in care esti sigur ca asta vrei sa faci in viata, 2.daca esti dispus sa vi cu noi afara si in state, 3 daca sti ffffff bine chitara. Daca vrei sa traiesti din muzica SE POATE, tot ce este sa risti sa vi cu noi:P take care si sper ca ne auzim, nu dau yahoo id ca nu prea am timp sa stau pe mess SI DA AM UITAT SA ZIC ca sunama ca nu mai intru pe forumul asta, degeaba dai un raspuns aici, merci
Recommended Posts