www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

cred ca threadul asta e cea mai sigura metoda de a castiga minusuri :))

reputatia este bazata pe like-urile / dislike-urile posturilor tale. un sistem subiectiv individual, insa care aplicat la o scara larga si pe termen mai lung devine destul de precis.

-2 cat aveai cand ai scris nu inseamna nimic (d'aia si apare 'neutral' la reputatie), pe cand -20 deja incepe sa insemne ca userul respectiv nu prea e in regula.

Posted

cred ca threadul asta e cea mai sigura metoda de a castiga minusuri :))

reputatia este bazata pe like-urile / dislike-urile posturilor tale. un sistem subiectiv individual, insa care aplicat la o scara larga si pe termen mai lung devine destul de precis.

-2 cat aveai cand ai scris nu inseamna nimic (d'aia si apare 'neutral' la reputatie), pe cand -20 deja incepe sa insemne ca userul respectiv nu prea e in regula.

Mulțumesc, totuși nu înțeleg de ce sã câștig minusuri dacã pun întrebãri? Eu cred cã câștig, iatã am mai învãțat ceva.

Guest Baumwolle
Posted

Am vãzut postul pentru care ți s-au acordat "minusuri". Mie unul nu mi se pare cu nimic în neregulã acel post, tot ce pot spune este cã fiecare pãdure are uscãciuni și democrația nu e bunã. :)