www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rock Alternative/gothic/grunge + Metal

Recommended Posts

Guest Julie Black
Posted

Salutare tuturor!

Numele meu e Julie Black si caut o trupa de rock alternative/gothic/grunge + metal in Ploiesti.

Membri trupei trebuie sa aiba 3 calitati : sa fie seriosi,sa stie teorie muzicala si sa fie deschisi la nou!

adresa de " smaltz" este: iuliacaesara@yahoo.com

Nu ma contactati in mod inutil, chiar am nevoie de o trupa puternica, cu personalitate.

Ma intereseaza rock-ul de super calitate.

Merg , pe langa rock de calitate, pe text in sensul poetic in limba romana , engleza, franceza si italiana (daca e cazul), pe putin teatru si pe costumatii si machiaje din cele mai indraznete,dar cu stil.

Guest Julie Black
Posted

Trupa mea favorita de alternativ/ gothic metal este Katatonia, ca idee.

• 3 weeks later...
Guest Julie Black
Posted

Exista vreo trupa rock in PLOIESTI????????

Guest Julie Black
Posted

La dracu...mi-a pierit orice chef sa mai caut trupa...

Guest Morrigan
Posted

Nu e ok sa te dai batuta dupa nici macar o luna, sunt altii care se chinuie ani de zile sa-si formeze o trupa cu efectiv complet, timp in care se fac multe compromisuri.

Vad ca ai o idee destul de stricta a trupei pe care vrei s-o formezi, dar ma indoiesc ca o sa gasesti vreodada toti instrumentistii de care ai nevoie daca nu esti dispusa la compromisurile de care spuneam mai sus. Si in ultimul rand, tu vrei sa gasesti toate astea neaparat in Ploiesti, unde n-o sa gasesti destui oameni ca sa ai de unde alege. (N-am nimic impotriva Ploiesti-ului, dar e un oras mai mic decat Bucurestiul, si eu nici macar aici nu sunt in stare sa gasesc oameni pt trupa, si n-am atatea cerinte ca tine)

Sper ca n-ai luat ce am scris in nume de rau, intentiile mele au fost cele mai bune cu putinta. Eu iti urez succes... si sarbatori fericite, daca tot scriu asta pe 25.