Guest metalhead000 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) Melodia am compus-o în primăvară, dar numai acum am editat-o şi am înregistrat-o cu electrica. Am compus-o într-o zi ploioasă pe "Râul Mare". Am aşteptat să se oprească ploaia după care am ieşit din cabană cu chitara, m-am aşezat pe malul râului şi am început să cânt. Desigur, norii au fost destul de drăguţi şi au aşteptat să termin. Am scăpări pe la solo, încerc să îmi îmbunătăţesc tehnica. Vă rog să vă împărtăşiţi părerile cu mine ... nu le ţineţi pt. voi Edited December 1, 2010 by metalhead000
Guest CristianT Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Super De ce nu gasesti pe cineva (sau chiar tu) sa adauge niste versuri? Bravo!
Guest metalhead000 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Super De ce nu gasesti pe cineva (sau chiar tu) sa adauge niste versuri? Bravo! Mersi! De versuri se ocupã fratele meu. La Morning Shine (o melodie compusã anterior) am versurile; trebuie doar sã editez melodia astfel încât sã pot adãuga versurile... ºi pentru a putea fi cântate , bineînțeles
Recommended Posts