Guest punupn Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Trupa SART din Timisoara cauta chitarist... nu tre sa fie Tosin Abasi dar nici sa nu fie incepator si preferabil sa aiba ceva gear... Info despre trupa: www.myspace.com/sart1 www.facebook.com/enjoysart Cei interesa(n)ti pot lasa un mesaj pe facebook la profilul mai sus mentionat. Cheers!
guitarist_deth Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Trupa SART din Timisoara cauta chitarist... nu tre sa fie Tosin Abasi dar nici sa nu fie incepator si preferabil sa aiba ceva gear... Info despre trupa: www.myspace.com/sart1 www.facebook.com/enjoysart Cei interesa(n)ti pot lasa un mesaj pe facebook la profilul mai sus mentionat. Cheers! eu sunt din bucuresti dar vreau macar sa te felicit ca stii de domnu Abasi multa bafta cu trupa !
Guest punupn Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Up 2 linkuri cu piese Guitar Queero....we need you !!
Guest sumdude Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Salut! Sunt din timisoara ,cant de vreo 4-5 ani si am cantat cu trupe si in concerte. Am statie/effecte/chitara ID:tibby_94 tel:0727866490 Daca varsta nu e o problema nu ezitati a ma contacta Bafta!
Recommended Posts