Guest blink-blink Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 salutare! suntem un tobar shi un basist care cautam trupa din cluj! ar fi preferabil shi cu loc de repetitii. tobarul bate de 4 ani shi basistul de 3 ani. am vrea o combinatie de electro cu funk, alternative,hardcore,hip hop... in tot cazu' ceva original. pt interesati lasati un mesaj. peace and love. eddie si blink.
Guest blink-blink Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 up! btw conatct la id punkalipse@yahoo.com sau 0754575402
Guest Claudia Ciobanu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 (edited) salutare! suntem un tobar shi un basist care cautam trupa din cluj! ar fi preferabil shi cu loc de repetitii. tobarul bate de 4 ani shi basistul de 3 ani. am vrea o combinatie de electro cu funk, alternative,hardcore,hip hop... in tot cazu' ceva original. pt interesati lasati un mesaj. peace and love. eddie si blink. Servus! Eu mi-aº dori tare mult o trupã de rock alternative cu tot felul de influențe jazz,blues etc.Cânt muzicã folk.Singurã.ªi m-am gândit cã piesele mele s-ar transforma în ceva alternative foarte uºor.Am mai gãsit un chitarist ºi cãutãm toboºar ºi bass-ist.Dacã vreți sã mã ascultați cãutați numele meu pe youtube ºi anunțați-mã dacã vã intereseazã. O zi fainã! Edited November 2, 2010 by Claudia Ciobanu
Morgred Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 2 metalheazi aci. nu ne gandim la vreo chestie mentionata de voi, da la unicitate da. poate un soi de prog. ce ziceti?
Guest blink-blink Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 se poate inchide! multzumesc!! trupa realizata!!!!
Recommended Posts