Guest celtix Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Salut tuturor vreau si eu cate va pareri despre chitara asta http://www.magazinuldemuzica.ro/Hora-Spani...-4-_-16596.html mersi
Guest Calm Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Eu cred ca magazinul de la piata Alba Iulia (este o reprezentanta Hora ) o are mai ieftin in plus o puteti acorda , incerca sau canta putin cu ea. Este o chitara pentru un inceput, are griful lat si nu are un sunet stralucit, dar daca este aleasa cu grije poate sa va invete sa cantati. Este fostul "Spaniol ll", cred o chitara ce se afla inca in multe case.
Guest alexdak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Am eu aceasta chitara, doar ca e 3/4 deci s-ar putea sa fie mici diferente de sunet. O am de 7 ani(pe ea am invatat sa cant), deci pot sa iti dau suficiente detalii. Pro: Chitara e destul de solida(am scapat-o de cateva ori pe jos). Cu trecerea timpului, suna din ce in ce mai bine(sau asa mi se pare mie); E foarte buna pentru inceput, suna bine cu nylon, dar daca vrei poti sa ii pui si corzi de metal si tot va suna frumos(desi nu recomand din cauza gatului); Gatul nu este exagerat de gros. Contra: Nu e foarte bine lacuita, adica sunt anumite zone in care lacul nu s-a prins prea bine, dar sunt minuscule si nu se vad de la de partare. Tastele sunt un pic curbate spre interior, ceea ce ingreuneaza barre-ul si acordurile in general. Cam atat din partea mea. Daca o gasesti un pic mai ieftin as zice ca merita toti banii si dupa cum spuneam e durabila.
Recommended Posts