www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Chitarist Bun!

Recommended Posts

Guest maximilian1986
Posted

Caut chitarist bun pe chitara (electro)acustica care sa poata aborda stiluri de la jazz(nu neaparat multa improvizatie - desi nu strica) la pop. Doresc sa iasa un spectacol dinamic, astfel incat piese vor fi variate si ca ritm(atat lente cat si ritmate, standarde de jazz pana la piese arhicunoscute, antrenante, mai apoi intentia fiind sa avem piese proprii).

Este bine sa fie creativ, pentru ca la inceput va fi un proiect de doi vocalisti(vor alterna ca solisti) cu percutii "de mana"(este posibil sa mai cant eu si la orga/pian) si un chitarist, astfel ca aranjamentele vor fi gandite "in trupa" ca sa fie sa zicem "diferite". Daca are si ceva voce pentru armonii vocale, este si mai bine.

Ca exemplu, voi posta doua clipuri in care cant alaturi de fratele meu("celalalt" vocalist):

Locatia initiala ar fi Bucuresti.

Ca exemplu:

Guest maximilian1986
Posted

Up! Vor exista coveruri acustice la piese mai noi, ritmate. Postul este inca liber.

Guest mircea-piper
Posted
Up! Vor exista coveruri acustice la piese mai noi, ritmate. Postul este inca liber.

cred ca am ce vrei.

0742952534

Guest maximilian1986
Posted (edited)

S-a gasit chitarist! Anuntul nu mai este valabil!

Merci!

Edited by maximilian1986