Guest Rateo Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 nah, fix cum spune si titlul, Trupã alternative metal cautã vocalist. Influentele muzicii pe care o facem ar fi : Tool, Korn, Alice in Chains, Godsmack, Primus. Asta nu inseamna ca anume cautam o voce asemanatoare vreuneia din trupele de mai sus, pur si simplu cui place si a ascultat s-ar preta bine. Pun si un link cu o inregistrare demo cu calitate destul de proasta dar este oricum orientativa. Pentru cei care "s-ar baga" trimiteti-mi un mail la teodor.antim@gmail.com si ne vedem la o incercare.
Guest Goushter Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 nah, fix cum spune si titlul, Trupã alternative metal cautã vocalist.Influentele muzicii pe care o facem ar fi : Tool, Korn, Alice in Chains, Godsmack, Primus. Asta nu inseamna ca anume cautam o voce asemanatoare vreuneia din trupele de mai sus, pur si simplu cui place si a ascultat s-ar preta bine. Pun si un link cu o inregistrare demo cu calitate destul de proasta dar este oricum orientativa. Pentru cei care "s-ar baga" trimiteti-mi un mail la teodor.antim@gmail.com si ne vedem la o incercare. ok, ok..pare interesant. si linkul suna destul de ok zukizuzuki@yahoo.com alex ..cu cat mai repede, cu atat mai bine..
Guest Goushter Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 up fratilor..am dat un reply ceva mai sus
Recommended Posts