Guest Emil... Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 cant Hard rock...(sau aproape c vreti voi...).. puteti sa vorbiti cu mine pe mes: emil_mrcarrot
Guest Emil... Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 sa va arat si putin ceva din ce pot sa fac... sper sa va placa Track_1.mp3
Guest Emil... Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 macar comentati... dati-mi sfaturi... desi e prea putin material deci va rig fiti asprii )
Guest Emil... Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nimeni nu mai comenteaza nimic? oricum anuntu e valabil si va rog sa va dati cu pararea la inregistrarea d mai sus
Guest Emil... Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 (edited) Uite ca am reusit sa mai inregistrez ceva... Nu va speriati ...melodia originala chiar e misto Give me all your love-cover.mp3 am inregistrat si eu cum am putut... unde nu e nici Dumnezeu nu cere... Edited December 2, 2010 by Emil...
Guest Emil... Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Sus... scuze pentru inregistrarea shitty de mai sus
Doru McBrain Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ca timbru vocal te apropii destul de mult de Coverdale. Sfatul meu este sa iei cateva lectii de canto sa inveti sa-ti controlezi vocea si sa ai grija cum inspiri.E bine,ai stofa si potential.Multa bafta!
Guest Emil... Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ca timbru vocal te apropii destul de mult de Coverdale. Sfatul meu este sa iei cateva lectii de canto sa inveti sa-ti controlezi vocea si sa ai grija cum inspiri.E bine,ai stofa si potential.Multa bafta! Merci de sfat si de urare
Guest Emil... Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Iar am ceva proaspat ... stiu ca nu se uita nimeni la posturile mele.. dar ....... Ok... suna putin ca din vc-u da... trebuie sa dau vina p scule... don't break my heart again.mp3
Recommended Posts