www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

doze din muzica

Guest Boba

Recommended Posts

Guest Boba

ce parere aveti de tipurile alea din muzica (sunt 2 una cu ventuza si alta care se monteaza in corpul chitarii) ambele 80 ron. Merita vruna? habar n-am unde sunt facute nu prea stia detalii vanzatoarea..

aia cu ventuza e facuta in australia (parca marca e "soho"). exista un site l-am gasit o data, dar acum nu-mi mai aduc aminte sa ti-l spun. daca te intereseaza, am eu una de vanzare e ca si noua, o dau cu 500.000 de lei. apoi, mi-am luat electrica si amp, asa ca acum nu-mi mai trebuie. sta pe un raft. daca o vrei, cauta-ma 0721280552.

de auzit se aude f. bine. dar nu tre sa stai f. aproape de amplif. cablul are cam vreo trei metri. e sufiecient

post-596-1146734997_thumb.jpg

Edited by freelancer

• 2 weeks later...
Guest Boba

suna bine..totusi nu am incredere in astea cu ventuza..nu stiu..adica mai dau 3 sute in plus da stiu ca nu-mi pica doza de pe ea :)) adica ai avut probleme de genu..probabil ca-n timp se slabeste puterea ventuzei si poate lasa si urme pe cutie..si asta intrebam daca se merita genu ala de doza..u erai multumit de ea? ca poate(mergand pe aceeasi idee ) mai pun ceva si-mi iau ceva si mai bun...cre ca pana la urma o sa tot pun si mai bene imi iau o electrica sau mai "rau" un sistem complet :)