Guest Boba Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ce parere aveti de tipurile alea din muzica (sunt 2 una cu ventuza si alta care se monteaza in corpul chitarii) ambele 80 ron. Merita vruna? habar n-am unde sunt facute nu prea stia detalii vanzatoarea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 (edited) aia cu ventuza e facuta in australia (parca marca e "soho"). exista un site l-am gasit o data, dar acum nu-mi mai aduc aminte sa ti-l spun. daca te intereseaza, am eu una de vanzare e ca si noua, o dau cu 500.000 de lei. apoi, mi-am luat electrica si amp, asa ca acum nu-mi mai trebuie. sta pe un raft. daca o vrei, cauta-ma 0721280552. de auzit se aude f. bine. dar nu tre sa stai f. aproape de amplif. cablul are cam vreo trei metri. e sufiecient Edited May 4, 2006 by freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boba Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 suna bine..totusi nu am incredere in astea cu ventuza..nu stiu..adica mai dau 3 sute in plus da stiu ca nu-mi pica doza de pe ea ) adica ai avut probleme de genu..probabil ca-n timp se slabeste puterea ventuzei si poate lasa si urme pe cutie..si asta intrebam daca se merita genu ala de doza..u erai multumit de ea? ca poate(mergand pe aceeasi idee ) mai pun ceva si-mi iau ceva si mai bun...cre ca pana la urma o sa tot pun si mai bene imi iau o electrica sau mai "rau" un sistem complet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts