Guest Krypto Man Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 la cati banuti vrei tu pe el sigur o sa stai un car de ani cu el in dulap, pana ce ajunge la un pret acceptabil... nu de alta dar am vazut ca s-a vandut pe forum acelasi procesor cu doar 250RON.. iar nou ii doar 149 E pe Thomann
Neo Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 500 de ron pt un procesor starter f bun, cu care eu inca imi fac treaba lejer
Neo Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 @kryptoman : procesorul nou pe thomann este 179 de euro, fara alte taxe.....nu stiu in ce stare s-au mai vandut aceleasi modele de procesoare, dar procesorul asta este nou, in stare f buna, atat functional, cat si estetic, si zic eu ca il dau la un pretz rezonabil.... dar romanul isi spune, ca de fiecare data, cuvantul....si ca sa nu se ajunga la alte discutii, am sa las pretul procesorului la 450 RON
Neo Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 maine si poimaine : 350 RON , pt un procesor nou-noutz... hai saritzi !!!
Neo Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 oferta de mos nicolae pana de craciun : acelasi pret de 350 RON la procesor !!! SARITI !!
Neo Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 procesorul revine la 400 RON sau la schimb cu compresor, delay, cabluri ( GL's-patches, monster cable, elixir, newtrick, planet waves), chorus, pedale de overdrive
Recommended Posts