Guest yoda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 (edited) am si eu o intrebare..sunt taburi si pentru tobe..dar cum se citesc? si niste sfaturi de incepatori...sau exercitii sau lectii ceva pe net:D... Edited April 27, 2006 by yoda
danpopp Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 (edited) salut! iata oferta mea: - te pot invata sa citesti partituri de tobe - scot partitura pentru orice stil de muzica: orice piesa, dar daca vrei neaparat tab fac si asta, dar NU AI NOTATII RITMICE, deci vei canta dupa ureche si nu garanteaza nimeni ce auzi sau ce stii tu sa auzi! oferta este valabila pentru chitaristi / basisti / tobosari Dan - 0743.058.483 sau lectiademuzica@yahoo.com Edited April 28, 2006 by danpopp
Tarabostes Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 http://www.mxtabs.net/content.php?file=Reading_Drum_Tabs
Guest yoda Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 multam..dak se poate mai bagati si voi ceva pe aici..niciodata nu strica sa inveti cate ceva in plus:D:D id rocker_zeus99
Guest John_OttO Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 multam..dak se poate mai bagati si voi ceva pe aici..niciodata nu strica sa inveti cate ceva in plus:D:D id rocker_zeus99 Deci man pe net e cam greu sa gaseshti lectii si alte chestii de gen desi la evans pe site vei gasi cateceva in special despre cum sa acordezi tobele si chestii de genul asta.Vad ca intrebi de aste si nu de cineva care sa te invetze deci vrei sa fi autodidact.Vei avea mult de munca si rezultatele vor veni greu.Daca te intereseaza am eu pe cd lectzii cu Dave Weckl daca vrei imi dai un pm si vorbim am vreo 4-5 cd si ti le pun la dispozitzie cu placere ,dar e mult pana acolo el face pana si cele mai super grele chestii sa para banale si ai sa observi ca la tine e chiar greu.Eh asta e el bate de multi ani si studiaza la un cu totol alt nivel.Ah si era sa uit chestii de tobe gaseshi mai multe pe forumul xbass.ro unde chiar e un thread de tobe.Succes la studiu
Guest Magnitude Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Uite o frumoasa lectie video : http://video.google.com/videoplay?docid=52...p;q=derek+roddy
Recommended Posts