stormside Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Predau Lectii De chitara in Galati, electrica, clasica sau acustica, pana la un anumit punct se interesecteaza, apoi se schimba un pic teoria... PM ME
Guest carmela200 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Predau Lectii De chitara in Galati, electrica, clasica sau acustica, pana la un anumit punct se interesecteaza, apoi se schimba un pic teoria... PM ME Eu caut profesor de chitara pentru o fetita de 9 ani. Nu stim nimic despre acest instrument, nu stim ce chitara sa cumparam asa ca mai intai cautam un profesor. As vrea sa discutam mai multe.
stormside Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 ok... daca va intereseaza... 0743080912 si vorbim mai multe detalii, multumesc.
Guest CamiSol Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Buna ziua! Nici noi nu stim mai nimic despre acest instrument, insa copilul meu de 5 ani ma tot bate la cap ca ar vrea sa invete sa cante la chitara. Este prea mic pentru a invata? Ce sfaturi imi dati? Multumesc!
Recommended Posts