ronniefrown Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Caut o chitara Reghin, orice, poate sa fie si distrusa, nu conteaza cum arata, va fi folosita pentru vama (intelegeti voi). Astept oferte cu preturi, maxim 1 milion lei vechi.
Wyldechild Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ok,scuze de deranj,considera-l ca un up . Dar din ce stiu si am auzit nu te controleaza nimeni cand pleci daca ai sau nu o chitara,adica stiu oamenii care nici macar cu case gol la ei nu sau dus si sau intors cu chitara in mana, si au fost cu avionul unde mai zici ca acolo sunt regulile mai stricte
ronniefrown Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Mi-am adus si eu chitara din USA fara probleme in Romania. E pentru ceva mai complicat de atat.
lumea imi spune iosif Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 very offtopic: baga droguri in ea...vrei sa-ti spuna pe sleau?! uite acuma stii: baga droguri!
Guest Adryana Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Am eu un reghin puscat, 1 mil !! mail la adrianac_stan@yahoo.com
Recommended Posts