Guest Dwarf Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ati putea sa ma sfatuiti ce chitara sa aleg?Epiphone Les Paul Special II sau Ibanez GRG121EX Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 eu ti-as recomanda asta, nu doar pentru ca o vand eu ca o comparatie, fata de un ibanez la lp ai avantajul unui sunet mai bogat si cu oaresce personalitate. ibanez e o chitara cu un sunet bun pentru modelat prin procesor / pedale, dar destul de sec de unul singur. fata de epi special 2, ai avantajul versatilitatii, pentru ca poti controla independent volumul si tonul fiecarei doze, avand astfel cel putin 3 tonuri fara sa umbli deloc la setarile amplificatorului / procesorului, etc. de asemenea, dozele de pe vintage (wilkinson) sunt mai bune decat dozele stock de pe epiphone-urile ieftine. oricum, in general eu as alege lp fata de strat-likeurile de la ibanez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts