Guest psycho21r Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 (edited) Rezumat (pentru cei lipsiti de stare si/sau chef sa citeasca 'romanul' scris mai jos): Oras - Bucuresti Genuri - punk, rock 'n' roll punk, old school punk, punk rock Varsta - 15-18 ani Influente muzicale - The Ramones, Sex Pistols, The Clash, Misfits, etc. Salut, ma cheama Robert am 15 ani, sunt din Bucuresti si cant la chitara de aproape un an. Sunt pasionat de muzica, dar in special de punk, rock 'n' roll punk, hardcore punk, punk rock si alte genuri asemanatoare. Ce (nu) caut/vreau? Vreau sa infiintez o trupa care sa aduca acel feel old school al punk-ului. Oameni dedicati, de preferat cu varstele intre 14 si18 ani, carora sa le placa muzica pe care o canta. Desi varsta nu conteaza, vreau sa ne intelegem bine, daca aveti alta varsta si nu va deranjeaza sa lucrati cu unu de 15 ani, atunci eu sunt deacord, eu unul merg dupa principiul "cu cat mai devreme, cu atat mai bine". Trupa se presupune a fi una simpla (chitara, baterie, bas, voce). Nu caut 'perfectiuni', logic, nici eu nu sunt (not even close), muzica punk este printre cele pe care o inveti cantand-o, oriunde, chiar si pe scena. Cateva cuvinte despre mine. Am mai intentionat sa fac cate ceva in privinta asta (a unei trupe) si m-au contactat persoane care efectiv nu vroiau sa imi spuna cine sunt si deja vroiau sa ne vedem la repetitii. Nu vreau asta, asa ca pentru a va face o idee: numele meu este Robert (am mai zis asta, stiu) ador muzica punk (si asta am mai zis), cant la chitara de 8 luni pe un Epiphone Les Paul Special II, din pacate sunt stangaci si aceasta a fost singura chitara pe care am gasit-o in tot Bucurestiul asta mare, intentionez sa imi cumpar un Fender Telecaster (asta conteaza mai putin). Cat despre cum ma descurc cu minunatul instrument in brate, am invatat mai multe melodii ale celor de la Ramones printre care Blizkrieg Bop, California Sun, Rockaway Beach si altele, am mai invatat si cateceva de la Bad Religion, Misfits, The Clash si alte formatii punk. Imi place sa mai cant hard rock uneori, cand nu am ce face. Incerc sa adopt cat mai mult stilul lui Johnny Ramone. As dori sa postez cateva coreruri, dar din pacate nu dispun (inca) de un echipament de inregistrari decent, inafara de telefon si celebrul (si ieftinul) microfon de calculator, odata ce fac rost de ceva mai bun, o sa postez. Cam atat. Daca exista pe acolo (si vad topicul asta) oameni care vor cam acelasi lucru ca mine, ma puteti contacta prin: Mail - psycho21r@yahoo.com Y!M - psycho21r Skype - amen_g Telefon - 072 856 4962 (daca nu raspund, asteptati-va sa va sun inapoi) PS: Pentru cei care au inteles gresit - nu, nu vreau sa zic ceva de genul 'sunt cel mai tare chitarist ever' (nici pe departe). Am vrut doar sa fac un topic in care sa gasiti informatiile necesare ca sa va dati seama daca va intereseaza sau nu. Edited August 16, 2010 by psycho21r
Guest Big Tree Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Rezumat (pentru cei lipsiti de stare si/sau chef sa citeasca 'romanul' scris mai jos): Oras - Bucuresti Genuri - punk, rock 'n' roll punk, old school punk, punk rock Varsta - 15-18 ani Influente muzicale - The Ramones, Sex Pistols, The Clash, Misfits, etc. Salut, ma cheama Robert am 15 ani, sunt din Bucuresti si cant la chitara de aproape un an. Sunt pasionat de muzica, dar in special de punk, rock 'n' roll punk, hardcore punk, punk rock si alte genuri asemanatoare. Ce (nu) caut/vreau? Vreau sa infiintez o trupa care sa aduca acel feel old school al punk-ului. Oameni dedicati, de preferat cu varstele intre 14 si18 ani, carora sa le placa muzica pe care o canta. Desi varsta nu conteaza, vreau sa ne intelegem bine, daca aveti alta varsta si nu va deranjeaza sa lucrati cu unu de 15 ani, atunci eu sunt deacord, eu unul merg dupa principiul "cu cat mai devreme, cu atat mai bine". Trupa se presupune a fi una simpla (chitara, baterie, bas, voce). Nu caut 'perfectiuni', logic, nici eu nu sunt (not even close), muzica punk este printre cele pe care o inveti cantand-o, oriunde, chiar si pe scena. Cateva cuvinte despre mine. Am mai intentionat sa fac cate ceva in privinta asta (a unei trupe) si m-au contactat persoane care efectiv nu vroiau sa imi spuna cine sunt si deja vroiau sa ne vedem la repetitii. Nu vreau asta, asa ca pentru a va face o idee: numele meu este Robert (am mai zis asta, stiu) ador muzica punk (si asta am mai zis), cant la chitara de 8 luni pe un Epiphone Les Paul Special II, din pacate sunt stangaci si aceasta a fost singura chitara pe care am gasit-o in tot Bucurestiul asta mare, intentionez sa imi cumpar un Fender Telecaster (asta conteaza mai putin). Cat despre cum ma descurc cu minunatul instrument in brate, am invatat mai multe melodii ale celor de la Ramones printre care Blizkrieg Bop, California Sun, Rockaway Beach si altele, am mai invatat si cateceva de la Bad Religion, Misfits, The Clash si alte formatii punk. Imi place sa mai cant hard rock uneori, cand nu am ce face. Incerc sa adopt cat mai mult stilul lui Johnny Ramone. As dori sa postez cateva coreruri, dar din pacate nu dispun (inca) de un echipament de inregistrari decent, inafara de telefon si celebrul (si ieftinul) microfon de calculator, odata ce fac rost de ceva mai bun, o sa postez. Cam atat. Daca exista pe acolo (si vad topicul asta) oameni care vor cam acelasi lucru ca mine, ma puteti contacta prin: Mail - psycho21r@yahoo.com Y!M - psycho21r Skype - amen_g Telefon - 072 856 4962 (daca nu raspund, asteptati-va sa va sun inapoi) PS: Pentru cei care au inteles gresit - nu, nu vreau sa zic ceva de genul 'sunt cel mai tare chitarist ever' (nici pe departe). Am vrut doar sa fac un topic in care sa gasiti informatiile necesare ca sa va dati seama daca va intereseaza sau nu. Super Post ! UP !
Guest psycho21r Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 SFAT: nu va obositi sa intrebati aici daca ceva mai este valabil. daca se va ocupa un post, voi posta.
Guest psycho21r Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Postul de vocalist este acum ocupat, deasemenea mai avem si o chitara ritm (aceeasi persona). In continuare cautam baterist si basist, aceleasi date de contact! VA ASTEPTAM! :-)
Guest psycho21r Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Trupa este completa in acest moment. Multumim pentru tot.
Guest Sam The Pirate Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bravo! Super post! Asteptam ceva covere sau piese proprii.
Guest Timisoreana Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 (edited) Din pãcate tobarul care ar fi trebuit sã colaboreze cu noi nu a putut sã continue , la fel ºi cu bassistul nu este sigur aºa cã cele douã posturi rãmân încã goale . Ca influențe : The Ramones , Blink 182 , Dead Kennedys , Sex Pistols etc Date de contact : ID-mess : timisoreana01 Telefon : 0758608253 Edited August 26, 2010 by Timisoreana
Guest psycho21r Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 (edited) Se pare ca am gasit baterist, in continuare cautam basist. up. Edited August 28, 2010 by psycho21r
Guest Timisoreana Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cãutãm în continuare bassist . Am ales ºi numele trupei : Robopunk and the Powerpuff Boys . Stilul abordat este punk-rock , hardcore punk , anarcho-punk . Momentan lucrãm la o piesã ºi la câteva covere .
Recommended Posts