Spike Lamaia Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Salut! Spike aici. Detin un Zildjian K Custom Special Dry Ride de 21", este un Ride superb o sa fac un Video review pentru el. Ideea este ca intre timp am optat pentru un altfel de sound pentru stilul meu si vreau sa imi cumpar un 20" K Heavy Ride. Eu pot vinde ride-ul meu la un pret de 10 milioane sau 250 de euro. Eu il am de acum o luna si este exceptional de curat atat la propriu cat si ca sunet. L-am achizitionat de pe thomann.de cu 379 de Euro, dar doresc sa il vand sau sa il schimb pe un K Heavy Ride de 20" pentru ca am nevoie de suneul respectiv pe niste inregistrari. va multumesc. Aici va pun niste poze cu setul meu actual. Ride-ul este in prima poza. Spike 0766229568 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike Lamaia Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeldergods Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 schimb cu zildjian avedis 20'' medium ride? rideul meu suna aproximativ la fel cu zildjian 20 k heavy ride...e un ride destul de bun...cum crezi tu! ym:respectcsandjesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Salut! Daca te intereseaza un schimb cu Istanbul Mehmet Radiant Murathan rock ride let me know, ofer si diferenta. Eu zic ca e ft similar cu k heavy. http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Drums/Cymbals/Istanbul-Radiant-Rock-Ride-20-R-RR20/art-DRU0023176-000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike182 Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Salut! Mai e valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts