www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

pentru cine vrea intr-adevar o chitara care suna...

ovation celebrity Ck047, neagra, facuta in koreea, dar spatele tipic pt ovation (bowl) facut in sua.chitara e cumparata de foarte curand,e foarte putin folosita (cantat foarte putin prin casa cu ea), eu mai am alte doua chitare electro-acustice,deci nu prea am cantat la ea.suna excelent, seacordeaza excelent, fitzi siguri ca nici peste 20 de ani nu va face burta, sistemul electronic e din crom, partea foarte frumoasa e ca are eq preshape selectabil si ca are tuner incorporat.suna foarte bine si pe rece si pedoza, efoarte buna la grif si usor de cantat.nu are urme de folosire (pt ca nu a fost folosita :) ), o dau la pret de germania, adik 500 euro,in sua o gasiti cu 530$.e ca si noua.in plus fata de cum am luat-o eu o dau si cu toc.corzi noi, ghs white bronze.altceva nu stiu ce sa va mai zic despre ea.pun si poze cu ea, si specs-urile de pe site.daca o gasiti pe alte siteuri mai ieftin nu e traba mea,io va zic cat am dat eu pe ea, plus ca pun tocul la ea.oricum, banuiesc ca se vand greau chitare mai scumpe,dar eu incerc totusi.

http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemID=40612

6 String Acoustic/Electric

Body Type: Mid-Depth C/A

Top: Spruce

Bracing: Modified A

Scale Length: 25 1/4"

Scale:

Fretboard: Rosewood

Fret Inlay: Dots/Diamonds

Bridge: Rosewood

Rosette: Ovation Oakleaf

Pickup: Ovation Slimline

Nutwidth: 1 11/16"

Machines: Chrome

post-306-1145826444_thumb.jpg

post-306-1145826461_thumb.png

Guest Seraph
Posted

nu am bani d asa o chitara.. dar pt cine e interesat: Ovation sunt cele mai tari chitare acustice! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.