Guest danny_boy_weeeee Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Vreau si eu un tab la phoenix - timisoara dak se poate k p www.acorduri.go.ro nu am gasit Multumsc anticipat!
Guest Baumwolle Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Timisoara Phoenix (Nicolae Covaci/Mircea Florian) - transcrisa de Eugen Karban; E-Mail genuK@gmx.net - Em G Dus e spre apus Am Em Cel haiduc, noaptea Am D Em Nu-l mirosi dusmanul. Em G Cu pantaloni strâmti, Am Em Pleata pe umeri, Am D Em Urca-n tramvai hatmanul. G D Pe unde o fi Am G Galben canarul? Em G Drumul e ascuns, Am Em Ceturi verzi, zboara Am D Em Prin vâlvatai sarmanul. Em G Zici c-au trecut ani, Am Em Dusi am fost, iata Am D Em Azi ne-am întors acasa. Em G Gipsy si golani, Am Em Fara ani, mama Am D Em Ne-asteapta cu flori pe masa. G D Pe unde o fi Am G Ceata voioasa? Em G Sta mama-n privdor, Am Em Singura, trista, Am D Em Tata-i plecat de-acasa... Refren 1: Em D Nu pot sa cred, Em Suntem în Timisoara, G D În orasu-n care ne-am nascut, în Am Em Vremuri ce-au trecut. Em D Veniti cu noi, Em Tineri din Timisoara, G D Sa cântam si sa ne bucuram, Am Em Jalea s-o uitam. Bridge: C D Vai ce bine, vai ce bine, C D Timisoara, Timisoara, C D Sunt acasa, sunt cu tine, C D D Timisoara, Timisoara, hei... Em G Fug înspre apus, Am Em Hoti de rai, cauta Am D Em Si-ai sa le afli hramul. Em G Trec falnicul drum, Am Em Plin de fum, mugur Am D Em De fluier rasuna anul, G D Pe unde o fi Am G Fata padure? Em G Drumul e ascuns, Am Em Pe carari foc Am D Em Si fum are sa îndure. Refren2: Em D Veniti cu noi Em Tineri din Timisoara, G D S-aratam ca fruncea-i în Banat Am Em Tarii-n lung si lat. Em D Veniti cu noi Em Tineri din toata tara, G D Sa cântam si sa ne bucuram, Am Em Jalea s-o uitam. Em D Veniti cu noi... Timisoara! Refren 1 Note:Unele versuri le-am reîmpartit pentru a reda mai bine vizual formula de acorduri a cântecului. Dictionar de acorduri: E A D G B E Em= 0 2 2 0 0 0 G = 3 2 0 0 3 3 Am= X 0 2 2 1 0 D = X 0 0 2 3 2 C = 3 3 2 0 1 0 Š2002 Eugen Karban Visit my Homepage at: http://www.eugenkarban.de/
Guest danny_boy_weeeee Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 MERSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Recommended Posts