Guest gefros99 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Am fost la Music E Store au ceva chitari Lag frantuzesti foarte misto ,am probat si am ramas surprins se sunet si de calitatea materialelor ,voua cum vi se par ,a mai probat cineva, sau are cineva Lag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Si eu am ramas foarte placut impresionat... plus ca distractia nu costa foarte mult. Pusesem mana pe un jumbo cu lateral de mahon care avea un sound foarte cald si dragut. Au adus si modele electro-acustice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusty11 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Da intr-adevar, niste chitare excelente. Sunet super, are si sustain, un design simplu si elegant, si raportul calitate pret e foarte bun. Tocmai azi m-am interesat de un model pe care nu-l aveau pe stoc, dar il aduc fara probleme. Ce sa mai zic, pana voi avea bani sa-mi iau un Gibson (parerea mea, cele mai tari acustice), adica macar vreo 2000 si ceva de euroi, clar m-am orientat spre Lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Da intr-adevar, niste chitare excelente. Sunet super, are si sustain, un design simplu si elegant, si raportul calitate pret e foarte bun. Tocmai azi m-am interesat de un model pe care nu-l aveau pe stoc, dar il aduc fara probleme. Ce sa mai zic, pana voi avea bani sa-mi iau un Gibson (parerea mea, cele mai tari acustice), adica macar vreo 2000 si ceva de euroi, clar m-am orientat spre Lag. Daca Gibson ti se par cele mai tari acustice, atunci mai ai mult de studiat in domeniul asta al "acusticii". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusty11 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) Daca Gibson ti se par cele mai tari acustice, atunci mai ai mult de studiat in domeniul asta al "acusticii". Se poate, nu zic, asa mi se par mie ... acu depinde si ce gen de muzica vrei sa canti. Pe mine ma intereseaza country, gen in care majoritatea artistilor mari folosesc Gibson. Ar mai fi tari si Taylor, Martin si Takamine. Sunt curios ce marci imi recomanzi tu ? Edited August 5, 2010 by Dusty11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Se poate, nu zic, asa mi se par mie ... acu depinde si ce gen de muzica vrei sa canti. Pe mine ma intereseaza country, gen in care majoritatea artistilor mari folosesc Gibson. Ar mai fi tari si Taylor, Martin si Takamine. Sunt curios ce marci imi recomanzi tu ? Eu recomand 2 marci de chitari acustice, desi sunt 99% sigur ca nici nu ai auzit de ele: http://www.santacruzguitar.com/ http://www.georgelowden.com/ Un Lowden am probat si mi s-a parut o chitara foarte aproape de perfectiune, ceea ce nu as putea spune despre Martin, Taylor sau Takamine. De cantat am cantat pe Takamine MIJ din gama high end cu Cool Tube Preamp, Martin D15, D28, HD28 si daca stau bine s aimi aduc aminte si alte modele, Taylor cred ca am probat doar seriile 100, 200 si 700.Intamplator am cantat si pe un Gibson electro-acustic. Nu era o chitara rea, dar in nici un caz nu cred ca isi merita cei 2000 euro cat costase. Mult mai mult mi-a placut Martin-ul D15 electro-acustic. Inca visez sa probez un Santa Cruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusty11 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Da asa e, n-am auzit de ele, cum nici de LAG nu auzisem Merci pentru pont Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovu_1951 Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 De Lowden S32J ce ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts