www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cautam Vocalist Si Basist- Cluj


Guest Iuan Din Deal
 Share

Recommended Posts

Guest Iuan Din Deal

Trupa Metal Machine :lol: este formata de cateva luni. Pana acum suntem 3: doi chitaristi si un tobar. Nivelul nostru ar fi incepatori-intermediari, eu cantand la chitara de 2 ani si jumatate, celalalt chitarist de 2 ani, iar tobarul scoate capacele din tobe cam de un an si ceva (chiar le sar bine capacele la tobele alea, e rapid pentru cat timp are). Stilul nostru e un fel de metal cu influente de blues, mai cantan si rock'n'roll. Avem multe idei de piese, inclusiv solouri si alea alea, in schimb nu prea avem versuri. In principal repetitiile le facem la baterist acasa, dar s-ar putea sa facem rost de o sala proprie.

Cerinte: nu prea avem nustiu ce cerinte, sa cantati decent, sa nu falsati :lol: , in cazul unui basist sa aveti experienta macar un an acolo. De varsta voastra ne doare unde nu rasare soarele, nu prea avem pretentii, dar cu cat mai aproape de 16-17 cu atat mai bine.

Ca influente as zice Metallica, Guns'n'roses, Led Zeppelin, Van Hale, Black Sabbath, Ozzy, Ac/Dc astia mai de pe vremea cand piramidele erau inca in constructie. Ca regula generala: nu aplicati la pozitie daca va intereseaza sa cantam Nu Metal sau alte stiluri de animale in chinuri care nu mai au gat :) . Si inca ceva: nu suntem cover band! Om face noi vo doua trei coveruri da cam atat. Noh, care sunteti interesati dati un PM, sau adaugati campeanionut93 pe mess.

Link to comment
Share on other sites

Guest Adrian-dejete de aur

super.. as fi interesat. cred ca celalat chitarist canta doar de un an din cate tin minte

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.