www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Probleme Cu Guitar Fx 3.04...


Guest Vladd

Recommended Posts

Guest Vladd

am luat guitar FX 3.04, dar cand dau Start apare "Error: Can not open HD Audio Headphones/Speakers 0"...vreo idee care sa rezolve problema asta?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Cristian ''GNLSSJ7'' T.
am luat guitar FX 3.04, dar cand dau Start apare "Error: Can not open HD Audio Headphones/Speakers 0"...vreo idee care sa rezolve problema asta?

 

Salut. De ce nu incerci o versiune mai veche putin? Eu am folosit Guitar FX BOX 2.6 de prin 2005, bagat distors pe bass de aduce 80% a distors de chitara si n-am avut probleme cu intarziere de sunet in boxe sau erori. Eroarea aia apare in special din cauza placii de sunet ori a driverelor de sunet din calc; si input-ul si output-ul tre' sa fie compatibile, ca spre exemplu daca bagi input pe, dau exemplul din cazul meu, Realtek HD Audio Input - WDM Streaming, la output selectezi ceva tot pe Audio, nu Digital. Daca ai nevoie de programashul asta si nu dai de el, da-mi un PM. Toata chestia cand vrei sa inregistrezi ceva, sa-ti inchizi toate programele si sa-i dai High Priority. Setarile pe care le folosesc eu sunt: Max I/O delay: 20 ms, Sample rate: 44.1 kHz, Stereo si 16 Bit bifate, Program priority setat pe High, iar la Advanced: Input: Compatibility (safer), Output: Fastest (recommended), Alt dupex mode si disable screen saver bla-bla-bla bifate si ele. Nu stiu daca versiunea 3.04 are setarile astea. Eh, anyway... plm... sper sa-ti fie utile informatiile astea.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.