Guest Vladd Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 am luat guitar FX 3.04, dar cand dau Start apare "Error: Can not open HD Audio Headphones/Speakers 0"...vreo idee care sa rezolve problema asta?
Guest Cristian ''GNLSSJ7'' T. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 am luat guitar FX 3.04, dar cand dau Start apare "Error: Can not open HD Audio Headphones/Speakers 0"...vreo idee care sa rezolve problema asta? Salut. De ce nu incerci o versiune mai veche putin? Eu am folosit Guitar FX BOX 2.6 de prin 2005, bagat distors pe bass de aduce 80% a distors de chitara si n-am avut probleme cu intarziere de sunet in boxe sau erori. Eroarea aia apare in special din cauza placii de sunet ori a driverelor de sunet din calc; si input-ul si output-ul tre' sa fie compatibile, ca spre exemplu daca bagi input pe, dau exemplul din cazul meu, Realtek HD Audio Input - WDM Streaming, la output selectezi ceva tot pe Audio, nu Digital. Daca ai nevoie de programashul asta si nu dai de el, da-mi un PM. Toata chestia cand vrei sa inregistrezi ceva, sa-ti inchizi toate programele si sa-i dai High Priority. Setarile pe care le folosesc eu sunt: Max I/O delay: 20 ms, Sample rate: 44.1 kHz, Stereo si 16 Bit bifate, Program priority setat pe High, iar la Advanced: Input: Compatibility (safer), Output: Fastest (recommended), Alt dupex mode si disable screen saver bla-bla-bla bifate si ele. Nu stiu daca versiunea 3.04 are setarile astea. Eh, anyway... plm... sper sa-ti fie utile informatiile astea.
Recommended Posts