Guest Cobain Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Eu cant la chitara de cateva zile ... si m-ar interesa cateva melodii de Pasti, mai usoare, si daca s-ar putea sa puneti si un tab pentru ele (asta in cazu in care nu se gasesc pe net). Nu de alta da macar sa am o scuza buna daca imi bate vrun vecin la usa... ca nu poate sa doarma la 2 noaptea din cauza mea Multumesc.
Guest Csernik Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pai...nu e chiar de pasti, da e usoara... Nirvana-jesus doesn't want me for a sunbeam si daca vrei si mai usor...Nirvana-Something in The Way..mie imi suna..oarecum a sarbatoare..cel putin prima..a doua nu prea... Ambele sunt melodii usoare.Am cauta versiunile de la unplugged. Nirvana___Jesus_Doesn__t_Want_Me_For_A_Sunbeam__Live_Rock_Version_.gp4 Nirvana___Something_In_The_Way__MTV_Unplugged_.gp4
Guest Cobain Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Daca imi dai tu notele de la un'te duci tu mielule atunci ma apuc de exersat
mega.deb Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 sau poti incerca eternul hit de paste, un'te duci tu mielule? la abator ciobanule !!!
Recommended Posts