Guest Michael.Jhoan Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AjqhvC9ogc8 ce parere aveti despre vocea mea?
Dusty11 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nu e rau deloc, dar am o intrebare : de cat timp canti ? Nu stiu, asa a fost inregistrata piesa, sau nu prea ai volum pe voce ... Daca esti la inceput e normal sa nu ai un volum prea puternic. Daca totusi canti de ceva timp, iti recomand sa variezi mai mult velocitatea, adica sa ai pasaje cantate forte (in special la notele mai inalte) si piano, unde trebuie (mai ales ca pe piano vocea ta are un caracter interesant). Oricum, bafta
Guest Michael.Jhoan Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nu e rau deloc, dar am o intrebare : de cat timp canti ? Nu stiu, asa a fost inregistrata piesa, sau nu prea ai volum pe voce ... Daca esti la inceput e normal sa nu ai un volum prea puternic. Daca totusi canti de ceva timp, iti recomand sa variezi mai mult velocitatea, adica sa ai pasaje cantate forte (in special la notele mai inalte) si piano, unde trebuie (mai ales ca pe piano vocea ta are un caracter interesant). Oricum, bafta Pai cant de vreo 2 ani, dar am invatat totul singur. Am intentii serioase sa ma apuc de canto. La ce te referi cand spui "piano". Care vers e in piano? Sau parte din piesa?
Dusty11 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Piano - cantat incet (tot la volum ma refer), partile alea care se apropie de soptit. Pai piano vine pe strofa clar, de obicei la sfarsitul versurilor, in cazul asta, si la o a doua ascultare e cam piano in cea mai mare parte excluzand bridge-ul, sau refrenul. Dar oricum, cu partea piano e ok, dar sa fi atent la bridge (sau refren, ce-o fi el). Acolo daca urci volumul pe notele inalte ii dai o mai mare dinamica piesei. Altfel suna putin liniar. Sper ca nu m-am repetat
Guest Michael.Jhoan Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Piano - cantat incet (tot la volum ma refer), partile alea care se apropie de soptit. Pai piano vine pe strofa clar, de obicei la sfarsitul versurilor, in cazul asta, si la o a doua ascultare e cam piano in cea mai mare parte excluzand bridge-ul, sau refrenul. Dar oricum, cu partea piano e ok, dar sa fi atent la bridge (sau refren, ce-o fi el). Acolo daca urci volumul pe notele inalte ii dai o mai mare dinamica piesei. Altfel suna putin liniar. Sper ca nu m-am repetat multumesc de sfaturi, o sa tin cont:D
Guest danube_daughter Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Super! Ai un glas cu mare potential. Fa canto! musai.
Recommended Posts