www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Parere Aveti?:)

Guest Michael.Jhoan

Recommended Posts

Posted

Nu e rau deloc, dar am o intrebare : de cat timp canti ? Nu stiu, asa a fost inregistrata piesa, sau nu prea ai volum pe voce ... Daca esti la inceput e normal sa nu ai un volum prea puternic. Daca totusi canti de ceva timp, iti recomand sa variezi mai mult velocitatea, adica sa ai pasaje cantate forte (in special la notele mai inalte) si piano, unde trebuie (mai ales ca pe piano vocea ta are un caracter interesant). Oricum, bafta :)

Guest Michael.Jhoan
Posted
Nu e rau deloc, dar am o intrebare : de cat timp canti ? Nu stiu, asa a fost inregistrata piesa, sau nu prea ai volum pe voce ... Daca esti la inceput e normal sa nu ai un volum prea puternic. Daca totusi canti de ceva timp, iti recomand sa variezi mai mult velocitatea, adica sa ai pasaje cantate forte (in special la notele mai inalte) si piano, unde trebuie (mai ales ca pe piano vocea ta are un caracter interesant). Oricum, bafta :lol:

Pai cant de vreo 2 ani, dar am invatat totul singur. Am intentii serioase sa ma apuc de canto. La ce te referi cand spui "piano". Care vers e in piano? Sau parte din piesa?:)

Posted

Piano - cantat incet (tot la volum ma refer), partile alea care se apropie de soptit. Pai piano vine pe strofa clar, de obicei la sfarsitul versurilor, in cazul asta, si la o a doua ascultare :lol: e cam piano in cea mai mare parte excluzand bridge-ul, sau refrenul. Dar oricum, cu partea piano e ok, dar sa fi atent la bridge (sau refren, ce-o fi el). Acolo daca urci volumul pe notele inalte ii dai o mai mare dinamica piesei. Altfel suna putin liniar. Sper ca nu m-am repetat :)

Guest Michael.Jhoan
Posted
Piano - cantat incet (tot la volum ma refer), partile alea care se apropie de soptit. Pai piano vine pe strofa clar, de obicei la sfarsitul versurilor, in cazul asta, si la o a doua ascultare :lol: e cam piano in cea mai mare parte excluzand bridge-ul, sau refrenul. Dar oricum, cu partea piano e ok, dar sa fi atent la bridge (sau refren, ce-o fi el). Acolo daca urci volumul pe notele inalte ii dai o mai mare dinamica piesei. Altfel suna putin liniar. Sper ca nu m-am repetat :)

multumesc de sfaturi, o sa tin cont:D

Guest Michael.Jhoan
Posted
Tare.keep it up!

Multumesc:D

• 3 months later...
Guest danube_daughter
Posted

Super! Ai un glas cu mare potential. Fa canto! musai.