Guest andreeah Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sall, Sunt Andreea si imi caut o trupa din Bucuresti in care sa cant.Cu muzica le am destul de bine,deoarece de 8 ani cant la pian.Deci am cunostinta in domeniu.Daca aveti nevoie de vocalista sau de clapar puteti sa ma contactati la id:andrehanga.Ar merge bine si o trupa de coveruri deoarece pot canta multe genuri de muzica,de la Amy Winehouse pana la Paramore.Sunt deschisa si accept noi provocari.Iubesc muzica si asta ma defineste.Pun suflet in ceea ce fac,deci cred ca asta e cam important. Oricum ,mi-as dori mult sa cant intro trupa de rock. bye
Guest ddking Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Trupa cu mine cautam urgent un Solist.Noi cantam un gen heavy rock cu influente Ozzy, Whitesnake, GnR, Wasp, Dio... Noi in general cantam piesele noastre dar facem si coveri.In general ne bazami f mult pe improvizatie Noi facem repetitia in fiecare sambata dela ora 11h pana la 15h. Daca esti interesat, si suna la 0741 934835 sau scriem un mail la una din aceste adrese si ne intalnim la un jam session si vedem ce iese. ddking40@yahoo.de dr.dutujonathandenis@yahoo.de ddking1981@gmail.com Mersi mult, Cu Respect Jonathan Denis
Burb Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 daca nu se deschideau 2 topicuri , aflai ca nu mai e valabil... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=47731
Guest ddking Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 daca nu se deschideau 2 topicuri , aflai ca nu mai e valabil... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=47731 hmm nu inteleg? ce nu mai e valabil? Topicul?meu ? Nu sa poate pt ca leam pus azi dimineata.
Guest Nicoara Traian Cristian Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Sall, Sunt Andreea si imi caut o trupa din Bucuresti in care sa cant.Cu muzica le am destul de bine,deoarece de 8 ani cant la pian.Deci am cunostinta in domeniu.Daca aveti nevoie de vocalista sau de clapar puteti sa ma contactati la id:andrehanga.Ar merge bine si o trupa de coveruri deoarece pot canta multe genuri de muzica,de la Amy Winehouse pana la Paramore.Sunt deschisa si accept noi provocari.Iubesc muzica si asta ma defineste.Pun suflet in ceea ce fac,deci cred ca asta e cam important. Oricum ,mi-as dori mult sa cant intro trupa de rock. bye Presupun ca nu mai e nimic valabil , nu?
Guest ddking Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 buna, dami te rog o adresa de mail si iti scriu cu mai multe despre trupa si stilul abordat. mersi denis Presupun ca nu mai e nimic valabil , nu?
Recommended Posts