Guest andreeah Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sall, Sunt Andreea si imi caut o trupa din Bucuresti in care sa cant.Cu muzica le am destul de bine,deoarece de 8 ani cant la pian.Deci am cunostinta in domeniu.Daca aveti nevoie de vocalista sau de clapar puteti sa ma contactati la id:andrehanga.Ar merge bine si o trupa de coveruri deoarece pot canta multe genuri de muzica,de la Amy Winehouse pana la Paramore.Sunt deschisa si accept noi provocari.Iubesc muzica si asta ma defineste.Pun suflet in ceea ce fac,deci cred ca asta e cam important. Oricum ,mi-as dori mult sa cant intro trupa de rock. bye
Guest BomberBass Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sall, Sunt Andreea si imi caut o trupa din Bucuresti in care sa cant.Cu muzica le am destul de bine,deoarece de 8 ani cant la pian.Deci am cunostinta in domeniu.Daca aveti nevoie de vocalista sau de clapar puteti sa ma contactati la id:andrehanga.Ar merge bine si o trupa de coveruri deoarece pot canta multe genuri de muzica,de la Amy Winehouse pana la Paramore.Sunt deschisa si accept noi provocari.Iubesc muzica si asta ma defineste.Pun suflet in ceea ce fac,deci cred ca asta e cam important. Oricum ,mi-as dori mult sa cant intro trupa de rock. bye Buna Daca vei scrie o adresa de mail,te voi contacta !
Guest andreeah Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Buna Daca vei scrie o adresa de mail,te voi contacta ! e-mailul este:andrehanga@yahoo.com
Mike94 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 e-mailul este:andrehanga@yahoo.com Buna , ma cheama Mihai am 16 ani si cant la chitara de 2 -3 ani , id meu este just_mike009@yahoo.com , ia-l si vedem dupa.
Recommended Posts