guitar88 Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 E posibil sa conectez metronomul la GT8 si sa aud in acelasi la volum 50-50 sa zicem si metronomul si ceea ce cant eu??? Daca da, cum??? Eu am bagat metronomu prin toate gaurile dar se aude prea incet; Se aude bine doar cand il bag unde bag si jack-ul chitarii. Am cautat prin tot orasul un jack dublu, dar nu am gasit Trebuie sa continui cautarea jack-ului sau merge si altfel.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Vezi ca tu ai un effects loop in si out.Acolo trebuie bagat.Daca il auzi prea incet, cauta prin settings pe la loop ca exista o optiune care controleaza volumul loop-urilor.Sper ca ai inteles.Bafta multa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest neshi3 Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 e suuper easy.. ai doua variante .. ori dai volumul;.. de la chitara mai mic.. adica il dai mai nik din efect jack-ul dublu nu ajuta la mare lucru... nu cred ca s-ar auzi mai bine.. si in plus daca il bagi acolo unde bagio chitara o sa distorsioneze si sunetul de tacait de la metronon... dar tu ce incerci de fapt sa faci.... metronomul nu are o boxa mica prin care tacaie.. poti sa inveti la aia.. ca doar nu inveti cu volumul dat la maxim la combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 DAAAA am reusit!!!! Thanks guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts