www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Cautam Solist/solista

Recommended Posts

Posted

Salut in primul rand. Suntem o trupa refinisata se poate spune,dar cu experienta.Avem un repertoriu de coveruri dar nu vom fi trupa de coveruri(rock,pop, oldies,rock and roll etc),vrem sa facem ceva serios,adica un proiect al nostru,coverurile raman ca un backup plan/finantare pana,sa speram,punem pe picioare niste piese proprii.Un still de muzica spre care aspiram ar fi ceva comercial,simplu,un rock alternativ combinat cu muzica electronica,nu stim exact,we go with the flow. ceva spre directia asta,doar ca mai putin electronic si mai mult rock: http://www.youtube.com/watch?v=P-GtRPQkC-E

Hadouken -House is falling

Despre noi: Suntem 4 "insi" tobe,bass, chitara ,clape (eu):) eu sunt cel mai mic 20ani, restu sunt batrani(peste 23-24) Avem o sala de repetitie a noastra pe la real vitan,dar se va schimba daca ajungem la o intelegere cu o alta trupa,in zona timpuri noi.

Cerinte: 1. Sa stie sa cante nu sa tipe.

2.Sa doreasca sa se implice cu rabdare,munca,studiu etc

3.Persoanalitatea conteaza pentru noi. Daca esti deschis/a la chestii noi sfaturi,nu te superi la critici(cand ceva nu e cum ar trebui,normal) etc,e totul in regula. daca pur si simplu esti incapatanat/a cand majoritatea iti spune ca e prost ceea ce faci si nu incerci sa remediezi,atunci nu cred ca te-ai integra bine in grupul nostru,noi vrem sa evoluam.

4.Si nu stiu...plm sa vrea sa facem muzica

Yahoo: greenpiano_robert@yahoo.com

tel: 0727252883 (cosmote)

• 1 month later...
Guest twistedkarma
Posted

vreti tip sau tipa? :)

Guest kevinjonas
Posted

cati ani vreti sa aiba solistul/solista?

si are ceva daca mai canta si la chitara?