comanel Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Salutari, Trupaverde e in cautare de om care sa dea la 4 sau 5 corzi. Cantam de mai bine de un an impreuna, si din pacate am incheiat recent colaborarea cu bassistul nostru. Ca stil, ne orientam spre un Pop Rock modern, pe alocuri cu accente de Alternativ. Suntem 4 oameni (Vocal si chitara acustica, Chitara solo si backing vocals -eu-, Tobe si Percutie+sampler), si avem cateva piese compuse si coveruri modificate in stil propriu din repertoriul national de acoustic si rock. Avem un spatiu in care putem repeta oricand, dotat in mare parte cam cu tot ce ne trebuie - mai putin amplificarea de bass. Nu suntem profi, desi vrem sa tindem spre profi... cautam un om de nivel apropiat, sau daca se incumeta un om cu multa experienta sa ne dea cap in cap, am fi mult mai mult decat bucurosi . Cateva din piesele vechi (si noi) le puteti gasi pe youtube - cautand "Trupaverde" sau pe trupaverde.blogspot.com Daca va incanta ideea, strigati la 0768 563 782, coman.m.adrian "at" gmail.com sau comanel2k si discutam in detaliu. Numai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 Sus, s-a rezolvat (partial) problema cu amplificarea pentru bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amon Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 saptamana trecut v-am vazut la concurz la ramnicu valcea,imi place;).Daca as fi din apropiere,as intra;),dar sunt de la 200 de ani lumina ))=)) noroc si bafta multa Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 multam de vorbe bune Anuntul este inca valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 hai sus cu omu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Bassist wanted ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest C&B Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 (edited) Bassist wanted ! Am 48 ani si 16 ani exterienata cu intrerupere. An reluat ocupatia la Bass de acum un an.Putem incerca o colaborare daca nu va deranjaza varsta. Tel.0721718526. Edited June 27, 2010 by C&B Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Se inchide Basist gasit ! Multumiri RGC ! Multumiri si tuturor ce au venit la probe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts