julius.d Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Sunt un soi de baterist, pasionat de tobe, si caut o trupa cu care sa imi reiau pasiunea cantatului.... (ceva de genul celor de la Lake of Tears, ritmuri cat de cat usoare) Vin dintr-o pauza de cantat de 3 ani si vreau sa reiau "sportul" Daca e cineva care ar fi interesat....
Guest Liviu Nicolae Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Sunt un soi de baterist, pasionat de tobe, si caut o trupa cu care sa imi reiau pasiunea cantatului.... (ceva de genul celor de la Lake of Tears, ritmuri cat de cat usoare)Vin dintr-o pauza de cantat de 3 ani si vreau sa reiau "sportul" Daca e cineva care ar fi interesat.... Ce varsta ai?
Guest Ginger10 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Sunt un soi de baterist, pasionat de tobe, si caut o trupa cu care sa imi reiau pasiunea cantatului.... (ceva de genul celor de la Lake of Tears, ritmuri cat de cat usoare)Vin dintr-o pauza de cantat de 3 ani si vreau sa reiau "sportul" Daca e cineva care ar fi interesat.... Mai e de actualitate? Da-mi te rog un contact.
vic88 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Salut ! Arunca un ochi si peste anuntul nostru si da-ne un reply daca te intereseaza : Lynk Cautam Baterist Hard Rock Bucuresti
Recommended Posts