Guest Wet Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Deschis la multe genuri, dar nu si la treburi foarte comerciale. Ce ascult: Opeth, Placebo, Zeppelin, Shining, Queen, Emperor, Nightwish, Pantera, CoB etc. Vreau doar sa-mi gasesc oameni alaturi de care sa compun. ID: gabriel.paraschiv2009
Guest Nihilistul Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 (edited) Cati ani ai, prietene? Si de unde esti? Edited May 26, 2010 by Nihilistul
bone_ash Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Deschis la multe genuri, dar nu si la treburi foarte comerciale.Ce ascult: Opeth, Placebo, Zeppelin, Shining, Queen, Emperor, Nightwish, Pantera, CoB etc. Vreau doar sa-mi gasesc oameni alaturi de care sa compun. ID: gabriel.paraschiv2009 Salut, Daca te intereseaza stiluri precum Purple, Van Halen, Paul Gilbert, Sabbath, Gotthard si altele da-mi un add: traian_lixandru Numai bine
Guest nichietheone Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Blues ; Hard-Rock te-ar interesa? http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/54487-trupa-blues-in-formare/
Recommended Posts