www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Instrumentisti In Constanta.

Recommended Posts

Guest Memento Mori
Posted (edited)

Salut!

Ma numesc Valentin,chitarist nivel mediu (2 ani jumate...cam asa),foarte pasioat de muzica,in special pentru Rock.

De ceva vreme ma straduiesc sa formez o formatie in Conastanta,dar nu reusesc sa gasesc instrumentisti,experimentati si ne experimentati,care doresc sa-si exprime talentul cu diversele lor instrumente incepand de jos,asa cum o fac majoritatea formatiilor de mare succes.

As dori sa prestez orice fel de stil de Rock,depinzand mult de gusturile celor ce vor vrea sa mi se alature,atat timp cat suna bestial.Asa ca daca sti ca esti baiat de treaba,cu rabdare si imaginatie,si canti la un instrument -chitara electrica/acustica,tobe,clapa,vocal- nu ezita sa ma contactezi pe ID-ul de messenger: your_pain_killer ,si cu siguranta vom face noi ceva sa ruperm urechile celor ce ne vor asculta muzica!

Am ceva timp de cand lucrez in Cubase cu MIDI si Audio;ma pricep la editat si putin masterizare.

Golul meu pe chitara este sa ajung soloist,iar cu rabdare si pasiune,voi ajunge si eu unul bun in timp.

Aici postez cu ce pot sa ma laud si eu momentan: http://www.myspace.com/mementomori8 ,avand in vedere ca am probleme de tehnice de inregistrare a chitarii,care se vor regla si ele in timp.Melodiile sunt facute absolut de mine...sper sa-ti placa...

Nu ne mai ramane de cat sa ne vedem pe Yahoo Messenger daca esti interesat de oferta mea.Rock on! :)

Edited by Memento Mori
Guest Noxified
Posted

Imi place foarte mult[nu stiu de ce,nu ii genul meu,prima peiesa.:) Si nu`mi place deloc aceea cu vocea... oricum,felicitari,si spor.

Guest Memento Mori
Posted

Ma bucur ca iti place acea melodie.Daca as fi avut eu o interfata audio calumea sa ma pot inregistra...ar fi fost meserie,si,zic eu,as fi facut mult mai multe melodii,una mai interesanta ca alta,dar de...ce sa-i faci...pana imi cumpar eu bucatica asta http://www.avaudiosys.ro/index/page/en-hom...roduct-807.html nu-mi ramane de cat sa stau pe bara...

Dar nu-i problema,o data si o data sare iepurele,nu-i asa? :)

• 4 weeks later...
Guest Memento Mori
Posted

Salut!

Ne numim Valentin si Raul,chitaristi nivel mediu,foarte pasionati de muzica,in special pentru Rock.

Dorim sa formam o formatie si cautam instrumentisti,experimentati si ne experimentati,care doresc sa-si exprime talentul cu diversele lor instrumente sau calitati,incepand de jos,asa cum o fac majoritatea formatiilor de mare succes.

Genul de Rock va fi stabilit cand trupa va fi completa,depinzand mult de gusturile celor ce vor vrea sa ni se alature.Asa ca daca sti ca esti baiat de treaba,cu rabdare si imaginatie,si canti la tobe,clapa sau vocal, nu ezita sa ne contactezi pe ID-ul de messenger: your_pain_killer ,si cu siguranta vom face noi ceva sa ruperm urechile celor ce ne vor asculta muzica!

Aici postam cu ce ne putem lauda si noi momentan: http://www.myspace.com/mementomori8

Nu ne mai ramane de cat sa ne vedem pe Yahoo Messenger daca esti interesat de oferta noastra.Rock on! :)