www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Efectul este nou. L-am folosit doar de citeva ori acasa pentru studiu. Are inca chitanta cu care l-am cumparat din SUA (de la Guitarcenter - ei ofera 5 ani garantie!), cartea tehnica si cutia intacta. Informatii despre el gasiti pe net, sau pe youtube. Acest model este folosit de mari chitaristi ca Bill Frisell, Scott Henderson etc.

E in stare de perfecta functionare.

Pretul este de 600 de lei negociabil in limita bunului simt. Nu accept schimburi.

Informatii puteti obtine contactindu-ma la adresa de e-mail: amuritu@yahoo.com

Guest arosulescu
Posted (edited)
sus.

Pentru cei care (inca) nu stiu, dracia asta este un loop-station. Are beaturi de tobe4/4 si 3/4, 11 secvente de pina la 30'. Este o scula remarcabila.

Nou costa, la noi, 700-735 lei, iar afara 170 euro + transport. Pretul meu e 600 negociabil!

am ºi eu scula asta ºi e foarte utilã. Doar cã cele 11 secvențe separate pe care se poate înregistra însumeazã 16 minute iar nu 30 (sau nu am înțeles eu ce ai vrut sã spui)

aici m-am ºi jucat puțin cu el

http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=452228

spor.

Edited by arosulescu
Posted
am ºi eu scula asta ºi e foarte utilã. Doar cã cele 11 secvențe separate pe care se poate înregistra însumeazã 16 minute iar nu 30 (sau nu am înțeles eu ce ai vrut sã spui)

aici m-am ºi jucat puțin cu el

http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=452228

spor.

ai dreptate. e vorba de 16'. gresala mea, dar oricum scula e foarte utila si, de mentionat, foarte robusta. merci de add.toate cele bune