horia1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Efectul este nou. L-am folosit doar de citeva ori acasa pentru studiu. Are inca chitanta cu care l-am cumparat din SUA (de la Guitarcenter - ei ofera 5 ani garantie!), cartea tehnica si cutia intacta. Informatii despre el gasiti pe net, sau pe youtube. Acest model este folosit de mari chitaristi ca Bill Frisell, Scott Henderson etc. E in stare de perfecta functionare. Pretul este de 600 de lei negociabil in limita bunului simt. Nu accept schimburi. Informatii puteti obtine contactindu-ma la adresa de e-mail: amuritu@yahoo.com
horia1 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 sus. Pentru cei care (inca) nu stiu, dracia asta este un loop-station. Are beaturi de tobe4/4 si 3/4, 11 secvente de pina la 30'. Este o scula remarcabila. Nou costa, la noi, 700-735 lei, iar afara 170 euro + transport. Pretul meu e 600 negociabil!
Guest arosulescu Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 (edited) sus.Pentru cei care (inca) nu stiu, dracia asta este un loop-station. Are beaturi de tobe4/4 si 3/4, 11 secvente de pina la 30'. Este o scula remarcabila. Nou costa, la noi, 700-735 lei, iar afara 170 euro + transport. Pretul meu e 600 negociabil! am ºi eu scula asta ºi e foarte utilã. Doar cã cele 11 secvențe separate pe care se poate înregistra însumeazã 16 minute iar nu 30 (sau nu am înțeles eu ce ai vrut sã spui) aici m-am ºi jucat puțin cu el http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=452228 spor. Edited May 27, 2010 by arosulescu
horia1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 am ºi eu scula asta ºi e foarte utilã. Doar cã cele 11 secvențe separate pe care se poate înregistra însumeazã 16 minute iar nu 30 (sau nu am înțeles eu ce ai vrut sã spui)aici m-am ºi jucat puțin cu el http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=452228 spor. ai dreptate. e vorba de 16'. gresala mea, dar oricum scula e foarte utila si, de mentionat, foarte robusta. merci de add.toate cele bune
horia1 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 S-a vindut. Multumesc RGC. Anuntul se poate inchide.
Recommended Posts