www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

asadar, vand o electro-acustica Stagg, copie Ovation dupa cum se vede si in poze, la pretul foarte usor negociabil de 4,5 milioane lei vechi...chitara o am de aprox 2 ani, luata de noua, si este si in prezent in stare foarte buna, a fost intretinuta cum trebuie...are reglaje pentru volum, inalte, medii si basi, 24 freturi destul de inguste, de viteza si bridge ca la clasica, nu cu butoane cum e la majoritatea acusticelor...am bagat si o mica mostra de cum se aude...o vand cu o oarecare parere de rau, pentru ca m-a slujit bine si imi place da vreau sa o inlocuiesc cu un epiphone :)

pt cei interesati de orice detaliu, cumparare etc, idmess:postas18 sau PM

post-151-1144671752_thumb.jpg

post-151-1144671796_thumb.jpg

post-151-1144671839_thumb.jpg

post-151-1144671873_thumb.jpg

acustic.mp3

Posted (edited)

Mie!

Impresii: pai pana acum m-am jucat cu un reghin mic mic mic si cu alte reghinuri mai mari ocazional asa ca nu ma pricep la ghitari prea bine da' din cate imi dau seama si din cate reviewuri am citit pe net despre ea am facut o achizite foarte buna :), e un stagg putin mai aparte. Nu falseaza la octava(aptuner arata cam 09.0 deviatie fata de nota care ar trebui), sunet cald, partea electronica e ok,, cheitele ok, grif foarte comod, arata aproape noua! Pentru banii pe care i-am dat e mai mult de super tare!

+ pentru Ilun! :)

Dupa ce imi vine si Epiphone-ul LP duminca pun poze.

Edited by noxes
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.