Guest Gabi Bolboaca Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Salut! Sunt din Cluj, deocamdata am 21 de ani si caut o trupa de cover serioasa, cat de cat inchegata. Am: - instrumentul meu pe 5 sarme; - experienta in trupa si pe scena aproximativ un an; - basul in mana de vreo doi; - mult entuziasm si seriozitate. Pe langa colegi de trupa, ma astept sa devenim prieteni . Ne 'auzim' cu detaliile la ID-ul sunbeam_is_me sau PM.
marcel Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 haha, m-ai facut sa rad cu pofta. deocamdata ai 21 de ani.
Guest Gabi Bolboaca Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 haha, m-ai facut sa rad cu pofta. deocamdata ai 21 de ani. Bun, unul dintre scopuri e atins . Next: find a cover band )
Guest Gabi Bolboaca Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 edited : don't bother, ai avut primul tau troll De ce?
Guest Gabi Bolboaca Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Salut! Am sa updatez putin anuntul: am 22 de ani si caut un proiect muzical, piese proprii sau covers. In perioada aceasta sunt mai deschisa spre genurile ska/reggae/punk sau r&b/soul/jazz. In cazul in care mi s-ar propune totusi un proiect de gen grunge sau metal, as accepta in cazul in care nu ar fi ceva clasic, anii `60-`70 respectiv `90 au trecut deja . Ceea ce pot sa ofer e: - bassul meu pe 5 corzi, in mana de vreo trei ani; - experienta in trupa si pe scena aproximativ doi ani, plus ceva in studio; - mult entuziasm si seriozitate. Contact: PM sau YM/e-mail: sunbeam_is_me@yahoo.com P.S. Rog moderatorii forumului sa schimbe titlul topicului in "Basista disponibila - Cluj-Napoca" si sa stearga apoi PS-ul asta. Many 10x!
Recommended Posts