floresguitar Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ,care sa poata canta si cu stanga,cu clapa, pt cantare in 3.solist(este),chitara(este).tre sa fie foarte serios,neimplicat in 4567 de treburi si sa cante cu toba si bassu de pe clapa. floresguitar id mess
maur Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 marea majoritate canta cu dreapta. cu stanga e mai greu. sunt multi care se sprijina in ea. ca sa nu oboseasca.
marduk Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) claparii mai canta doar cu dreapta, dar cine a facut pian stie sa foloseasca amandoua mainile. oricum e foarte trist trebuie mentionat intr-un anunt ca e nevoie de un clapar...ambidextru Edited May 11, 2010 by marduk
vladalex Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Chiar ca trist... eu ma uit ca nu-mi ajung 5 octave si ca-mi lovesc dreapta de stanga....iar altii nu au nevoie de mai mult de 2-3 octave desi au 88 de clape
czzy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 =)) .. n-am crezut ca exista si din aia si se mai numesc si pianisti. Maxim .. "clapar" .. da si asta-i prea mult. Sunt curios cum se autointituleaza ei =))=))=)). De-asta prefer 88 de clape EVER cu hammer feeling !!!!
vladalex Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 =)) .. n-am crezut ca exista si din aia si se mai numesc si pianisti. Maxim .. "clapar" .. da si asta-i prea mult. Sunt curios cum se autointituleaza ei =))=))=)).De-asta prefer 88 de clape EVER cu hammer feeling !!!!
Emmi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ,care sa poata canta si cu stanga,cu clapa, pt cantare in 3.solist(este),chitara(este).tre sa fie foarte serios,neimplicat in 4567 de treburi si sa cante cu toba si bassu de pe clapa.floresguitar id mess Daca tot canta cu basul,si toba,cred ca nu-i e greu sa mai puna si de-o chitara...Iar daca are si glas-nu-i mai trebuie sa citeasca acest anunt
Recommended Posts