Guest drackush Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 (edited) 400 RON Face toti banii... Il vand pt ca tot cu calculatorul ma impac mai bine. Vreau sa-mi iau peste ceva timp un fender fm65r sper... voi mai vedea. E cubul vandut de Catalin_S. Treadul lui unde gasesiti si niste poze e aici. Eu am facut un filmulet sa vedeti cum arata... Mufa aia jack neagra care se vede in spate are rolul de pedala de volum . Cand o bag o data e clean cand o scot si o bag a doua oara intra distorsu... . Cealalta mufa e de la difuzorul ampului (e obligatoriu sa fie acolo altfel nu se aude nimic). Am atasat doua piese inregistrate cu el. Setup: Chitara Reghin ( am un epi les paul cu doze SD, dar e intr-un acordaj mai smecher momentan )- Amplificator chitara Taifun 50W (asta care il vand acum ) - Microfon Behringer XM8500 - Preamplificator microfon ( e pus la 10 cm in fata amp-ului ) Tub Ultragain Mic200 Behringer - Placa de sunet Audiophile 2496 - Program de inregistrare ( si nu numai) Ableton Live 5.0.3. taifun.wmv Clean.mp3 dirty.mp3 Edited April 7, 2006 by drackush
overdrive Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Man poate o sa rizi dar taifunul ala este ca electrica cu mult peste fm65r-care is niste batai de joc-serios.Mai bine iti stringi niste banuti si ii schimbi difuzorul la taifun si ii faci ceva modify la partea de distors si va suna cu mult mai bine decit fm65r.
Guest drackush Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 (edited) Interesanta informatia... Adevarul e ca nu am cine stie ce experienta in amp-uri... Legat de piesele inregistrate... La piesa Clean se aude daca dai tare un zumzet pe fundal. E datorita faptului ca am cantat langa monitor. Dovada e piesa dirty inregistrata cu monitorul inchis la care desi folosesc distorsul nu se aude decat ce trebuie. Edited April 8, 2006 by drackush
overdrive Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Sincer distorsul ala suna vai si amar de el...Se vede ca nu ai treaba cu ampurile.
Recommended Posts