www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cub 50 W Taifun

Recommended Posts

Guest drackush
Posted (edited)

400 RON

Face toti banii...

Il vand pt ca tot cu calculatorul ma impac mai bine. Vreau sa-mi iau peste ceva timp un fender fm65r sper... voi mai vedea.

E cubul vandut de Catalin_S. Treadul lui unde gasesiti si niste poze e aici.

Eu am facut un filmulet sa vedeti cum arata... Mufa aia jack neagra care se vede in spate are rolul de pedala de volum :) . Cand o bag o data e clean cand o scot si o bag a doua oara intra distorsu... :) . Cealalta mufa e de la difuzorul ampului (e obligatoriu sa fie acolo altfel nu se aude nimic).

Am atasat doua piese inregistrate cu el.

Setup:

Chitara Reghin ( am un epi les paul cu doze SD, dar e intr-un acordaj mai smecher momentan )- Amplificator chitara Taifun 50W (asta care il vand acum :) ) - Microfon Behringer XM8500 - Preamplificator microfon ( e pus la 10 cm in fata amp-ului ) Tub Ultragain Mic200 Behringer - Placa de sunet Audiophile 2496 - Program de inregistrare ( si nu numai) Ableton Live 5.0.3.

taifun.wmv

Clean.mp3

dirty.mp3

Edited by drackush
Guest drackush
Posted (edited)

Interesanta informatia... Adevarul e ca nu am cine stie ce experienta in amp-uri...

Legat de piesele inregistrate... La piesa Clean se aude daca dai tare un zumzet pe fundal. E datorita faptului ca am cantat langa monitor. Dovada e piesa dirty inregistrata cu monitorul inchis la care desi folosesc distorsul nu se aude decat ce trebuie.

Edited by drackush
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.