Guest rocksoad93 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 salut am de gand sa-mi cumpar o chitara ibanez rga42, si nu prea stiu multe despre ea. aveti vrunul acest model? imi puteti spune daca se merita sa o iau?
Guest slash09 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nu am testat aceasta chitara...sorry...dar cred ca cel mai bine ar fi sa te duci sa o testezi in magazin:) sorry daca team deranjat
Guest rocksoad93 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nu m'ai deranjat, initial ma gandeam sa-mi iau rgr321ex modelul cel nou din 2010 cu bridge Gibraltar standard (ca la rga42), dar am inteles ca nu vor aduce prea curand in romania acest model, asa ca m-am orientat spre RGA42, dar vreau sa aflu ce parere aveti despre ea
TB_TM Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 (edited) Halo! Am probat chitara asta... mult Personal imi place extrem de mult forma RGA-urilor. Sunt de mic copil fan RG dar ca au facut si serii cu "burtica"... excelent! Gatul e foarte comod. Este acelas Wizard II ca si pe seriile RG. Dozele sunt active, cu output puternic, totusi fara nici un pic de zgomot, chiar si cu gain mare. O kestie misto este switch-ul care activeaza eq-ul. (butonasul care se afla in locul in care in mod normal ar fi un potentiometru de ton) - taie din medii si baga un boost pe joase si inalte - foarte misto la clean-uri mai ales. A! si corpul este din mahon! Punte fixa... n-ai de unde sa ai probleme cu dezacordatul sau batai de cap cu diverse reglaje pe care ti le dau tremolo-urile tip Floyd-Rose sau Floating.... Edited April 21, 2010 by TB_TM
Recommended Posts