Guest rocksoad93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 salut am o problema cu chitara clasica, cand dau mai tare de corzi bazaie (vibreaza si scoate un zgomot enervant) in bridge, cand tin mana pe el nu mai face asa....ce e de facut ?
mirceab Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ...cand dau mai tare de corzi bazaie (vibreaza si scoate un zgomot enervant) in bridge, cand tin mana pe el nu mai face asa... E posibil sã fie vibrația unei armãturi de sub bridge (o traversã care s-a dezlipit sau a crãpat). Verificați (slabind corzile ºi) inspectând spațiul din cutie, de sub bridge (vizual ºi - mai ales - pe pipãite). Dacã identificați astfel problema, ea se va putea rezolva lipind respectiva traversã.
Guest Gady_paul Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Sau se poate sa fie corzile montate gresit. Am patit de cateva ori asa...ce-i drept...la cheite...dar la clasica poate aparea sunetul si de la bridge.
Guest rocksoad93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 E posibil sã fie vibrația unei armãturi de sub bridge (o traversã care s-a dezlipit sau a crãpat). Verificați (slabind corzile ºi) inspectând spațiul din cutie, de sub bridge (vizual ºi - mai ales - pe pipãite). Dacã identificați astfel problema, ea se va putea rezolva lipind respectiva traversã. da, asta era, are dezlipita o stinghie inauntru, cu ce as putea sa o lipesc?
gadjo Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 cel mai misto ar fi Poxipol pt ca tine bine si nu curge. eu am patat fata unui reghin cu Picatura. chitara ieftina dar tot mi-a parut rau . bafta!
kapak Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 cu adeziv pentru lemn, incearca sa il iei dint-un magazin specializat, cum ar fi Brico sau praktiker. cu cat e mai putin cantitativ in ambalaj si mai scump, cu atat e mai bun. inainte sa o lipesti, verifica distanta de la gaura pana la lipitura si foloseste (daca ai, sau cumpara tot de la magazin) un sistem de prindere adanc, care sa iti tina stinghia lipita pentru 24 de ore.
Recommended Posts