Guest slouhend Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 (edited) Salut! Eu sunt din Timisoara ma numesc Dragan am 21 de ani cant la chitara de la vro 17 ani(autodidact...tablaturi etc) cu cateva pauze...faculta etc etc Ceea ce vreau sa spun e ca m-am saturat sa tot zdrangan pe acasa asa degeaba.... In general ascult toate genurile si as putea aborda diferite genuri insa cel mai aproape de sufletul meu este funkul Red hot chili peppers fiind favoritii mei dar chiar si cele mai vechi gen parliament funkadelic... Trupele romanesti care imi plac sunt putine ceva gen etno-rock gen zdob si zdub ,zob Pentru toti iubitorii de funk rock din timisoara : id-ul meu de mess este ndrag_28 Edited March 10, 2010 by slouhend
Guest slouhend Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Salut! Eu sunt din Timisoara ma numesc Dragan am 21 de ani cant la chitara de la vro 17 ani(autodidact...tablaturi etc) cu cateva pauze...faculta etc etc Ceea ce vreau sa spun e ca m-am saturat sa tot zdrangan pe acasa asa degeaba.... In general ascult toate genurile si as putea aborda diferite genuri insa cel mai aproape de sufletul meu este funkul Red hot chili peppers fiind favoritii mei dar chiar si cele mai vechi gen parliament funkadelic... Trupele romanesti care imi plac sunt putine ceva gen etno-rock gen zdob si zdub ,zob Pentru toti iubitorii de funk rock din timisoara : id-ul meu de mess este ndrag_28 Genuri abordabile: Funk-rock/alternative ,etno-hardcore(Zdob si zdub),punk Coveruri: de Jimi Hendrix,Rhcp, Iggy pop, Greenday etc
Guest slouhend Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Genuri abordabile: Funk-rock/alternative ,etno-hardcore(Zdob si zdub),punk Coveruri: de Jimi Hendrix,Rhcp, Iggy pop, Greenday etc Uuuuuup !
Guest slouhend Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Uuuuuup ! No e careva pe etno-rock sau funk rock??? still available...
Recommended Posts