yoda_tibi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Trupa Ecliptic Symphony Cauta Vocala(mezzo-soprana),tobar ,basist (pentru cei care vor sa asculte accesati pagina www.myspace.com/alinpopescu(ascultati melodiile cu numele trupei) pentru detalii ID messenger alin_constantine , arkondarksoul) Conditii: pentru basist(instrument propriu efecte si amp daca se poate, dar nu neaparat, instrumentul ramane de baza) pentru tobar: daca se poate, tobe proprii( macar set de cineii) pentru mezzo-soprana(studii canto, improvizatie , personalitate) Experienta(macar la nivel mediu, devotament si atractie fata de stil) Influente: Nightwish, (muzica de film), Epica, Haggard, Dream Theater, Therion , Children of Bodom)
darkspace Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 supeeerb ceea ce faceti! pacat ca sint din Cluj.... m-as baga. Spor la gasit oameni!!!!!!
vladalex Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Asa Domnu' Sebi!Pacat ca ei sunt din Bucuresti dar noi,suntem in acelasi oras si tot nu reusim sa dam de tine... Frumos...ce sa mai zic...
darkspace Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Salve Vlad. Exclamatia admirativa mi-a scapat dupa ce am ascultat muzica acestei trupe. Cit priveste faptul ca " nu dati de mine" ... mdeh.., nu prea cred ca sint foarte greu de gasit - gratie domnului Graham Bell. Totusi, de o vreme m-am mutat la Sighet, insa o sa revin in curind la Cluj - sper. Atunci ne vom vedea cu siguranta. Scuzeeeee de off topic. Un UP de la mine .
Recommended Posts