www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tobe Electronice Pt. Homerecording.


chris_27

Recommended Posts

Salutare!!!

Sunt curios daca cineva de aici a experimentat in studio sa inregistreze tobele cu ajutorul unei tobe electronice si sa sune binisor.

Sunt variante de la Rolland,Yamaha care sund destul de costisitoare(1000 euro chiar peste ) pe care stiu ca se poate face cate ceva.

Ma intereseaza daca pot canta tobele pe un set electronic cum ar fi Fame sau Millenium (variante ieftine 350 euro)acestea avand Midi Out ,sa le fac sa sune folosind soundurile de toba din Addictive Drums de exemplu sau din alta parte ,sunete care sa sune mai bine decat procesoarele cu care sunt echipate tobele standard.

Sunt curios de toate informatiile care le puteti oferii.

Daca are cineva melodii inregistrate in felul acesta ,chiar va rog sa postati ceva daca e posibil .M-ar ajuta sa-mi fac o parere mai usor.

Multam fain.

Link to comment
Share on other sites

Guest FllaviX

Am un Millenium Mps-100 (parca, oricum modelul cel mai ieftin). Are midi out dar si bagat prin placa de sunet externa profi are ceva lag. Se poate trage cat de cat pentru ca apoi ppoti da quantize si iti pune fiecare bataie pe timp, dar controlul pe care il ofera padurile si modulul asupra dinamicii e foarte slab. Cele mai ok rezultate le poti obtine daca bati simplu si tare, cu niste betze grele = daca ai de tras o piesa rock simpla, dar la chestii mai complexe o sa ajungi repede sa preferi programatul cu mouse-ul. Daca vrei sa tragi mult si bine cu tobe electronice, investeste in firmele serioase.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.