marcel Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 caut proiect acustic ( si nu numai ) mai spre jazz-pop-blues ( lisa ekdahl, katie melua, norah jones, nick drake, jamie cullum, damien rice,etc ) genuri destul de putin cantate pe la noi,...sau orice combinatii. visez la 2 chitare si o voce, dar nu refuz nicio provocare. am scule , experienta si chef de cantat. nu cant cu drogati sau cu betivi! contact aici sau mess: marceliusprocopiu
Deagu Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nu cant cu drogati sau cu betivi! rezon,domnule aprob pozitiv
Guest *Shobo* Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 (edited) Salut! Ti-am dat add pe messenger. Hai sa povestim Cheers! Shobo Edited March 14, 2010 by *Shobo*
TOBOSAR.RO Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Salut la amandoi! Sunt tobosar si vreau intr-un proiect acustic. Incercam? Catalin
Guest frontman Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Salut, Marcel! Ai gasit sau mai cauti? Am gasit recent post-u' tau. Sunt venit recent in tara si caut un proiect muzical. Acustic-ul a fost mereu un vis de-al meu, dar majoritatea formatiilor si persoanelor cu care am cantat o aveau mau mult cu electricul. Cant si scriu de vreo 15 ani, de la classic rock si blues, pana la mood music, in care intra si Damien Rice si ceilalti mentionati de tine. Daca mai cauti inca, da-mi un e-mail la emilsoltan@gmail.com sau la tel 0728278207 Emil
Recommended Posts